T: 01/889 10 87

E: arnika.ivana@gmail.com

A: Jaruščica 9A, II kat, Zagreb

Radno vrijeme: Pon-Pet 08:00-22:00, Sub 08:00-15:00

Tretmani i čišćenje lica, akne i miteseri

Dugogodišnje iskustvo u liječenju problematične kože, naročito akni i mitesera te povjerenje mnogih klijenata pokazalo je da je pravilna njega lica vrlo važna, kako kućna, tako i profesionalna.

Dermalogica je eksluzivna američka kozmetika specifična po individualnom pristupu i problematici svake kože. Tretmani su intenzivni, daju brže i odmah vidljive rezultate. Ovakvim pristupom njezi lica, ne povećava se samo učinkovitost tretmana nego i kvalitetnije propisuju proizvodi za kućnu njegu, ciljano prema stanju i potrebama Vaše kože koji će zajedno dati željene rezultate. Cijela linija Dermalogica proizvoda bazira se na hipoalergijskim sastojcima, bez komedonih sastojaka, mineralnih ulja, alkohola, umjetnih boja i mirisa.

Pogledajte rezultate tretmana >

Kompletan tretman lica započinje uklanjanjem šminke, dezinfekcijom i tonifikacijom kože. Učini se peeling lica, omekša se koža uporabom vapozona te se pristupi mehaničkom čišćenju lica. Uporabom visoke frekvencije koža se dodatno dezinficira i poboljšava se njena epitelizacija. Dodatna masaža lica, vrata i dekoltea, te korekcija obrva i depilacija lica omogućit će Vam da potpuno osvježite svoj izgled.

Cijena: 450,00 kn

Masaža lica, vrata i dekoltea idealna je za umornu, zrelu i dehidriranu kožu jer se umasiravaju koncentrirani vitamini A, B5, C, E i F koji obnavljaju kožu, a liposomi unose vitamin C koji potiče sintezu kolagena. Nakon masaže, Vaša koža bit će hidratizirana, glađa i zdravija.

Cijena: 250,00 kn

Klasično čišćenje lica sastoji se od uklanjanje šminke, dezinfekcije i tonifikacije kože te peelinga lica. Uporabom vapozona koža dodatno omekša i pripremi se za mehaničko čišćenje lica. Nakon toga Vaše lice tretiramo visokom frekvencijom, te nanosimo masku i dnevnu kremu.

Cijena: 300,00 - 400,00 kn

Dermalogica snažni regeneracijski tretman idealan je za zrelu kožu,prijevremeno ostarjelu kožu, suhu kožu, kožu oštećenu od sunca kojoj je potrebno hranjenje, energiziranje i regeneracija. Uporabom Multivitamin Power Exfoliant ampule, Contour masque i posebne energizirajuće masažne tehnike, rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

Cijena: 300,00 kn

Dermalogica kompletan tretman lica započinje face mapping analizom lica te dvostrukim čišćenjem. Eksfolijacijom na bazi rižinih enzima, salicilne kiseline, papaina, zelenog čaja, grejpa i slatkog korijena zagaladit ćemo kožu, ubrzati obnovu stanica i izbalansirati neujednačenu pigmentaciju. Scaling Fluid na bazi natrijevih soli uz pomoć vapozona dubinski čisti i poboljšava omekšavanje kože otapanjem keratiniziranih proteina i sebuma u začepljenim porama. Nakon toga proces mehaničkog istiskivanja je olakšan bez iritacije i isušujućeg učinka. Slijedi dezinfekcija kože, masaža lica vrata te dekoltea i hidratizacija specijalnim maskama.

Cijena: 500,00 kn

Medicinski tretman za masnu i aknastu kožu ciljano tretira akne i mitesere, te sprečava njihova nova izbijanja. Tretman započinje omekšavanjem kože lica vapozonom te slijedi mehaničko uklanjanje akni i mitesera. Visokom frekvencijom dezinficiramo i ubrzavamo epitelizaciju te stavljamo adstringentnu masku na bazi hamamelisa i kamfora koja sužava pore. Ovisno o stanju kože potrebno je učiniti nekoliko uzastopnih tretmana, a zatim redovito dolaziti na tretmane održavanja.

Cijena: 350,00 - 450,00 kn

Dermalogica tretman za osjetljivu i normalnu kožu započinje face mappingom, dvostrukim čišćenjem, eksfolijacijom, hidratacijom, limfnom drenažom, oksigenacijom i masažom. Uporaba preparata na bazi zobenih pahuljica, Vašu kožu ostavlja glatkom i svježom. To je umirujući tretman i namijenjen je za sva stanja kože.

Cijena: 350,00 kn

Dermalogica njega oko očiju pospješuje učvršćivanje i hidratiziranje područja oko očiju. Rezultat je smanjivanje sitnih bora, otečenosti, iritacije i umora očiju.

Cijena: 100,00 kn

Dermalogica 30 minutni brzi tretman sastoji se od uklanjanja šminke, dezinfekcije i tonifikacije kože, peelinga lica, visoke frekvencije, maske i hidratantne kreme.

Cijena: 200,00 kn