T: 01/889 10 87

E: arnika.ivana@gmail.com

A: Jaruščica 9A, II kat, Zagreb

Radno vrijeme: Pon-Pet 08:00-22:00, Sub 08:00-15:00

Prije poslije

Akne i miteseri
     -cijena ČIŠĆENJA LICA 350-450kn

Kozmetički tretman čišćenja lica započinje pripremom kože, odnosno uklanjanjem nečistoće s lica mlijekom za čišćenje, a zatim se losionom koža dezinficira i tonizira, a po potrebi se napravi i peeling (uklanjaju se mrtvi rožnati slojevi stanica).

Nakon toga je potrebno vodenom parom omekšati kožu lica i proširiti pore da se miteseri i akne što bezbolnije uklone. Aparat vapozon proizvodi vodenu paru i ozon (O3) koji u dodiru s kožom djeluje baktericidno.

Prilikom čišćenja lica kozmetičarka se služi sterilnom gazom ili vatom, sterilnom iglicom i kozmetičkim povećalom koje omogućava precizno i detaljno uklanjanje mitesera i akni tako što jako dobro osvjetljava i uvećava kožu. Svaka akna ili miteser se posebno istiskuje, pa tretmani čišćenja lica potraju u nekim slučajevima i više od sat vremena, a ako klijent ima puno akni i mitesera morat će dolaziti više puta.

Nakon čišćenja lica slijedi dezinfekcija losionom (uz dezinfekciju djeluje i adstringirajuće – steže pore) i visokom frekvencijom. To je aparat koji djeluje na ubrzano zacjeljivanje kože, ublažava crvenilo i dezinficira. Na kraju tretmana, na lice se nanosi krema koja također umiruje kožu.

Za kućnu njegu kozmetičarke preporučuju proizvode i uče klijenta kako proizvode pravilno koristiti.

Ako upalni procesi nisu bili prisutni, lice se smiri za nekoliko sati, a ako su bili, onda crvenilo potraje dan ili dva.